Házirend

Kérjük, hogy ismerkedjen meg a házirendünkkel. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Nyaraló használatba vételével Ön elismeri és elfogadja annak Házirendjét. A Házirend a Nyaralóban tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik.

Érkezés / Elutazás:

A szálláshely az érkezés napján 14:00 óra körül foglalható el, az utazás napján pedig 10:00-ig kell elhagyni azt. Ettől eltérő időpontokat csak előzetes egyeztetés alapján, és a foglaltságtól függően tudunk biztosítani. A nyaraló nem rendelkezik állandó recepcióval, de érkezéskor minden esetben személyesen fogadjuk Vendégeinket, majd elutazáskor szintén személyesen vesszük át a nyaralót.

A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a Vendégek, melyet a szállásadó – előzetes bejelentés nélkül is – ellenőrizhet. A nyaraló egyszerre csak egy családnak vagy csoportnak kerül kiadásra.

Fizetés, adatfelvétel:

A teljes szállásdíj (foglaló felüli) összegének és az idegenforgalmi adónak a fizetése érkezéskor történik.

Érkezéskor, a kötelező VIZA adatfelvétel céljából, a vendég köteles a szállásadónak átadni a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő összeget.

Parkolás:

Parkolásra a zárt udvarban lehetőség van.

Szobák, berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát. A berendezést a házból kivinni tilos. Érkezéskor és induláskor azokat ellenőrizzük, az esetleges károk okozása esetén, a károkat a vendéggel a helyszínen rendezzük. A bútorokat átrendezni csak a szállásadó beleegyezésével lehet.

Takarítás:

A nyaralót a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át (Amennyiben probléma merülne fel a tisztasággal, kérjük jelezzék). Hosszabb tartózkodás és igény esetén heti egyszeri takarítást, ágynemű és törölköző cserét biztosítunk.

Hulladékelhelyezés:

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában, fürdőszobákban elhelyezett szemetesekben és a kertben elhelyezett kukában lehetséges. 

Dohányzás:

A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül tilos!

Tűzrakás, bográcsozás, grillezés:

Tüzet rakni és bográcsozni kizárólag a kijelölt tűzrakóhelyen, szélcsendes időben lehet.

Háziállat:

Háziállat jelenleg nem hozható a nyaralóba.

Egyéb:

A szálláshelyet kiskorúak csak felnőtt kísérővel vehetik igénybe.

A lefoglalt időszak lejárta előtti elutazás esetén a szállásdíjat nem áll módunkban visszafizetni.

A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő vagy a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

Elérhetőség:

Bármilyen probléma felmerülése vagy egyéb észrevétel esetén forduljanak hozzánk bizalommal.
A szálláshely szolgáltató éjjel-nappal elérhető a következő telefonszámon:

Telefon: 70 576 2060
E-mail: info@nefelejcsnyaralo.hu